På resa i Alsace – Här är filmen

Home  >>  Blogg  >>  På resa i Alsace – Här är filmen

På resa i Alsace – Här är filmen

Jag Jag var nyligen i Alsace i Frankrike och spelade in film på uppdrag av den lokala organisationen CIVA (Conseil Interprofessionnel des vins d’Alsace). Tidiga morgnar, spännande möten, fantastiska viner och god mat under ett par dagars filmande har nu gett utdelning. Jag svarar för idé, manus och regi samt stillbilder. Filmaren Bastien Taglang skötte kameran och Jokum Sommer på Sommerbolagen har skött redigering och efterarbete. Här är filmen i sin helhet:

 

Nu söker jag nya, lika spännande och inspirerande uppdrag. Därför är jag glad om du vill dela filmen med alla dina vänner i sociala medier. Om inte annat så tycker jag absolut att du ska resa till Alsace!

Andreas Kjörling, författare, fotograf & talare på resa i Alsace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *