Boka mig som talare

Har du och kollegorna att det är svårt att få tiden att räcka till?

Baserat på min senaste bok ”Det är en konst att skita i jobbet” rekommenderar jag en föreläsning om värdet av att skynda långsamt, hålla ordning, prioritera och att säga ja till sig själv. Med många bollar i luften och ett högt tempo är mitt anförande precis vad alla behöver höra och av stort värde för hela organisationen.

Idag har jag snart tjugo år bakom mig som mycket uppskattad föredragshållare och skribent. Debuten som författare 2004 har inneburit många resor vinvärlden runt och gett mig inte bara stora kunskaper men också många intressanta historier. Jag ger underhållande och intressanta föredrag på såväl svenska som engelska.

Maila din offertförfrågan till info@kjorlingwine.com redan idag.
Väl mött!

Andreas Kjörling, prisbelönt författare & sommelier